Ekibimizle İletişime Geçin!

Hemen iletişime geçmek için bizi arayabilir, sosyal medya hesaplarımızı kullanarak mesaj atabilirsiniz.

Piyasada Lider Olmaya Hazır Mısınız?

Dijital pazarlama başarınızı 3 kolay adımda başlatın:

Bizimle İletişime Geçin

Kısa iletişim formumu doldurun, işletmeniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yakında sizinle iletişime geçeceğiz.

Hedefli Kampanyalar Başlatın

Dijital Pazarlama uzmanlarımız, işletmelerinizin büyümesini sağlayan veri odaklı stratejileri uygulamak için sizinle yakından çalışacak.

Kalıcı Büyümeyi Başarın

Dijital pazarlama uzmanlarımız, işletmenizin büyümesini sağlayan veri odaklı stratejileri uygulamak için sizinle yakından çalışacak.

Merkez Ofis: Cumhuriyet, Alim Dağhan Cd. No:1/1 D:7, 35570 Karşıyaka/İzmir

Ofis Saatleri: Pazartesi-Cuma (09:00 – 18:00)

Orbita Telefon: (0232) 400 48 48

Orbita Dijital Performans Ajansı - İzmir Ofis

Başarı Hikayelerimize Katılın

"Orbita'nın sunduğu hizmet, hesabımıza derin bir bilgi birikimi getiriyor. Her bir dijital hizmet alanında uzmanlaşmış bir ekip bulunuyor. Bir endişeniz veya ele almanız gereken bir sorun olduğunda, bilgi birikimlerinden gelen birden fazla kişi masaya oturabilir ve diğer ajanslardan farklı olarak sadece bir veya iki kişiye sahip olmazsınız. Hesap yönetim ekibinin bilgi düzeyi üst seviyede. Yaratıcı fikirler sunma yetenekleri var, onlar kutunun dışında düşünüyorlar ve her zaman ileriye dönük planlama yapıyorlar. Yeteneklerini hesabımızla mükemmel bir şekilde uyumlu hale getiriyorlar."
Süleyman Kırca
"Orbita Dijital Performans Ajansı ile işbirliğimiz sayesinde neredeyse anlık arama motoru ve web trafiği artışları gözlemledik. Onlar, izlediğimiz çeşitli metrikler hakkında bizi sürekli olarak bilgilendirmek için yakın bir işbirliği içinde çalıştılar. Link oluşturma ve anahtar kelime optimizasyonu gibi arka planda yaptıkları çalışmaları beğenerek izledik ve bize ilgili web geliştirmeleri konusunda sağladıkları uzmanlıkla etkilendik. Orbita ile devam eden işbirliğimizin sürdürülebilir iyileştirmelerinden etkileniyor ve SEO ve PPC programlarımızın daha da büyüyeceği ve genişleyeceği umudunu taşıyoruz."
Leyla Kavaklı

Referanslar