Sosyal Medya

Instagram Hesabının Ne Zaman Açıldığını Öğrenme

Instagram, yediden yetmişe hemen hemen herkesin kullandığı günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri haline gelmiş durumda. Aynı zamanda dijital pazarlamanın en önemli parçalarından biri olarak ön plana çıkan Instagram, yeni çıkan platformlara rağmen zirveyi elden bırakmıyor.

Instagram, 6 Ekim 2010 yılında kullanıma sunuldu ve milyonlarca aktif kullanıcıya ulaştı. O tarihten bu yana zaman zaman ortaya çıkan hesap oluşturulma tarihi bilgisini edinme gereksinimi ise, merak konusu oldu. Peki, Instagram hesabımı ne zaman açtığımı öğrenme işlemi nasıl gerçekleşir? Veya bir başkasının Instagram hesabının ne zaman açtığını öğrenme mümkün müdür? Tabii ki de mümkündür. Birçoğumuz Instagram hesabına başka cihazdan giriş bildirimiyle karşı karşıya kalabilmekteyiz. Peki, instagrama başka cihazdan giriş bildirimi ile karşı karşıya kaldığımızda ne yapmalıyız? Gelin biraz bunlardan bahsedelim. Aşağıdaki adımları izleyerek Instagram hesabı açılış tarihini öğrenebilirsiniz.

Başkasının Instagram Hesabının Ne Zaman Açıldığını Öğrenme

Sadece kendinizin değil, başkasının da Instagrama ne zaman katıldığını öğrenmek oldukça basit. Dilerseniz ünlü bir kişinin, dilerseniz de çevrenizdekilerin hesap açılış tarihlerini birkaç adımda öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Instagrama giriş yapın.

Instagram hesabının ne zaman açıldığını öğrenme işlemi gerçekleştireceğini profile girin.

Android için dikey, iOS için yatay olacak şekilde, bildirim iconun yanındaki üç noktaya tıklayın.

Instagram hesabının ne zaman açıldığını öğrenme

 

Hemen ardından “bu hesap hakkında” bölümüne girin.

Instagram Hesabının Ne Zaman Açıldığını Öğrenme

 

Instagram Hesabı Açılış Tarihi Öğrenme

Yukarıdaki yapılan işlemler sonucunda, karşımıza çıkan ekrandan Instagram başkasının Instagram hesabının ne zaman açıldığını öğrenme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Hesabının Ne Zaman Açıldığını Öğrenme

 

Instagram hesabının açıldığı tarih; gün, ay ve yıl olarak detaylı bir şekilde karşınıza çıkmaktadır. Böylece, başkasının Instagram hesabının ne zaman açıldığını öğrenme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Instagram Hesap Açılış Tarihi Öğrenme

Kendi Instagram hesabınız ile hangi tarihte platforma katıldığınızı görebilmek için, kendi hesap ayarlarınızdan bazı alanlara girmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip ederek, kendi hesabınızın açılış tarihini gün, ay,  yıl ve hangi saatte hesabınızın aktif olduğunu öğrenebilir, instagram hesap açılış tarihi öğrenme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Instagram’a “giriş” yapın.

Ayarlar bölümünden “güvenlik” alanına gidin.

Karşınıza çıkan seçeneklerden “verilere eriş” alanına tıklayın.

Karşınıza çıkan en üst bölmede hangi tarihte ve saatte Instagram’a katıldığınız, detaylı bir şekilde listelenecektir.

Anlattığımız işlemleri uygulayarak, hesapların oluşturulma tarihi hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Hesap oluşturulma tarihi ile ilgili içeriğimizi nasıl buldunuz? Sosyal medya ile ilgili güncel içeriklerden haberdar olmak için Instagram hesabımızın bildirimlerini açarak, aynı zamanda web sitemizi ziyaret ederek, sosyal medya bloglarımızı inceleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu