Sosyal Medya

Instagram’da Anlık Olarak Aktif Olanları Görüntüleyin

Instagram, tüm dünya tarafından kullanılan oldukça popüler bir sosyal medya platformudur. Çok sayıda kullanıcının bu platformda bulunması, farklı stratejilerin ve soruların da gelişmesine yol açmıştır. Intagram’da kaç kişinin anlık aktif olduğunu görmek oldukça basit. Günümüz Instagram kullanıcılarının hemen hemen birçoğunluğu, aktif olup olmadığını sadece iki tarafında çevrimiçi özelliğini açtığı zaman görebilmenin mümkün olduğunu sanıyor. Fakat bu durum tamamen yanlış. Kimi kullanıcı program ile bu özelliği araştırırken, birçoğunluğu ise herhangi bir sonuca varamıyor. Programsız bir şekilde Instagram’da aktiflik görme mümkün.

Instagram’da Aktiflik Görme

Hem herhangi bir programa ihtiyaç duymadan, aktifliğine bakacağınız kullanıcının son görülmesi kapalı olsa dahi, kaç kişinin online olduğunu görmemiz mümkün. Yani, çevrimiçi olup olmadığını görüntüleyeceğiniz kullanıcının aktifliği kapalı dahi olsa, göstereceğimiz bu yöntem ile o kişinin aktif olup olmadığını görebilirsiniz. Birinin aktif olduğunu nasıl anlarım diyorsanız, bu yazı ile kendinize hızlı bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

Öncelikle bu özelliğin kesinlikle geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Bundan dolayı aktiflik görme işlemini tamamlamanızın ardından sizleri blog yazımızın yorumların bekliyoruz 🙂

Instagram Son Görülmesi Kapalı Olan Birisinin Son Görülmesini Görme

Son görülmesi kapalı olan birinin aktif olup olmadığını görmenin oldukça basit olduğunu söylemiştik. Peki, çevrimiçi olanları görme işlemini nasıl yapıyoruz? Şimdi ise bundan bahsedelim. Bu böyle olmaz demeyin, adımları sonuna kadar takip edin.

1- Instagram> Ayarlar > Gizlilik > Hareket Durumu alanına gidin. Hem hareket durumunu, hem de birlikte aktif olduğunuzu göster seçeneklerini aktif edin.

2- Ardından uygulamayı kapatıp 5-10 saniye bekleyin.

3- Son aşamada ise ana sayfayı sola kaydırarak canlı yayın açma bölümüne gelin. Fakat canlı yayını başlatmamaya dikkat edin. Yukarıda hesabınızda anlık olarak kaç kişinin aktif olduğunu fotoğraflarıyla görebilirsiniz. 

Son görülmesi kapalı olan birinin son görülmesini görme işlemi yukarıda anlattığımız gibi oldukça basittir. Kaç kişinin çevrim içi olduğu bilgisi canlı yayın bölümünde yazmaz ise uygulamayı yukarıda belirtilen gibi kapatıp tekrar açmayı deneyin, mutlaka görünecektir. Online olup olmadığını görmek istediğiniz kullanıcının hareket durumu kapalı olsa dahi, eğer çevrimiçi ise canlı yayın bölümünde aktifliği görünecektir.

Şimdi ise gelin bu işlemleri nasıl yapacağınızı görseller eşliğinde anlatalım.

1-Adım

İkisini de aktif hale getirin. Bazı kullanıcılarda henüz 2. tercih aktif olmayabilir. Bunu sorun etmeyin, canlı yayın bölümünde aktiflik görünmediği taktirde çıkıp tekrar girmeyi deneyin.

instagram aktifliğini kapatma

 

2-Adım

Canlı yayın alanından inceleme sağlayın. Online olan kullanıcılar, fotoğraflarıyla beraber görüntülenebilmektedir. Fakat sadece 3 kişinin fotoğrafının göründüğünü de unutmamak da fayda var :).

 instagramda aktifli kapatma işlemi

Instagram’da kaç kişinin aktif olduğunu nasıl anlarım? Çevrimiçi olanları nasıl görüntülerim? Gibi sorulara bu blog yazımızda kısaca değindik. Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir, sosyal medya hesaplarımızı ve diğer bloglarımızı inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu